Voorstellen

foto kirsty

Wie ben ik
Ik ben Kirsty Falkena, samen met mijn man en 2 kinderen woon ik nu al 10 jaar in Zwolle.
In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de opleiding voeding en diëtetiek. Na de opleiding heb ik ruim een jaar gewerkt in ziekenhuizen, thuiszorg en een verpleeghuis.

Naast deze werkzaamheden werkte ik als zelfstandige diëtist bij verschillende sportscholen onder andere bij Achmea Health centers.

Daarna ben ik in vaste dienst gekomen van de thuiszorg in Emmeloord. In 2008 stopte de thuiszorg met diëtetiek en ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Dit was altijd al een wens van mij.


De veelzijdigheid van dit beroep is iets wat mij nog altijd inspireert. Als diëtist heb je veel medische kennis en werk je met gezonde en met zieke mensen. Maar tijdens mijn werkzaamheden liep ik tegen het feit aan dat veel mensen goed afvielen, maar net niet op die ene plaats waar zij het graag kwijt wilden. Mijn antwoord was dan altijd, helaas je kan geen pijl zetten waar het vet weg moet.

Na veel gezoek op internet kwam ik Cryolipolyse tegen. Dit is een apparaat dat door middel van vacuüm en koeling vetcellen afbreekt. Na een literatuur studie en zelf ondergaan van een behandeling ben ik helemaal enthousiast. Dit is de oplossing voor het probleem. Ik heb mij verdiept in de verschillende apparaten en er een aangeschaft die ook in privéklinieken wordt gebruikt. Tevens heb ik een scholing gevolgd om met het apparaat te kunnen werken. Ik hoop hiermee net dat beetje extra te kunnen bieden.


Tijdens mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in COPD, voedselallergiën, overgewicht en hart en vaatziekten. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact tijdens mijn werkzaamheden. De uitdaging voor mij is om mensen te helpen en te motiveren om bewust te worden van voeding en hiermee een andere relatie aan te gaan.


Kijk rustig verder op mijn website voor meer informatie.