Cryolipolyse

stoel+apparaat

Cryolipolyse
Het is een veelvoorkomende frustratie; gezond leven en wekelijks naar de sportschool om billen, buik, bovenbenen te trainen en toch valt u niet af op bepaalde zones van het lichaam. Vooral op de buik, billen en de heupen.

Wanneer een dieet geen oplossing meer is en een liposuctie nog een stap te ver is dan kunt u kiezen voor Cryolipolyse. Bij Cryolipolyse worden de vetcellen sterk afgekoeld. Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere weefsels. Met een speciale techniek is het mogelijk vetcellen te verwijderen zonder het omringende weefsel noch de huid te beschadigen. Met een apparaat worden vetcellen op specifieke plekken sterk afgekoeld. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Het is een milde behandeling: geen injecties, geen verdoving, geen operatie, geen herstelperiode. Het definitieve resultaat kun je na een maand of 3 beoordelen. Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op de behandelde probleemzone, zoals buik, billen, heupen en taille. Na 1 behandeling kunt u een omvangverlies meten van 2- 4 centimeter, Dat scheelt al snel een hele kledingmaat. Zo nodig kan een tweede of derde behandeling worden overwogen.


Plaatsen die u kunt laten behandelen:
Buik
Taille
Rug
Billen
Heupen
Lovehandles
Zwembandjes
zadeltassen
Benen
Zowel bij mannen als bij vrouwen

Voordelen van cryolipolyse:
Pijnloos ( geen chirurgische ingreep) geen littekens, geen blijvende schade aan de huid
Geen herstelperiode u kunt direct weer aan het werk
Vetcellen zijn definitief weg, komen nooit meer terug
Veilig en effectief
Na 3 behandelingen het beste resultaat
Na 2 maanden meetbaar resultaat, werkt door tot 3 maanden
Geschikt voor mannen en vrouwen
Wetenschappelijk onderbouwd
Blijvend resultaat

 Contra indicaties

bmi boven de 30, Kanker, Lever en/of nier-aandoening,hepatitis, artritis, diabetes, acute ontsteking/ infectie, aderontsteking,  recentelijke operatie op de te behandelende gebieden, auto-immuunziektes (AIDS, HIV), menstruatie op de dag van behandeling, huidziekten op de plaats van de behandeling, trombose, koorts, zwangerschap/borstvoeding, hartklachten,  pacemaker en epilepsie.