Behandeling cryolipolyse

spreekkamer wachtruimte stoel apparaat

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt het te behandelen stukje van uw lichaam Met een speciaal handstuk vacuüm gezogen tussen koelplaten, daarin daalt de temperatemperatuur gedurende een uur tot 4 graden celsius waardoor het aanwezige vetweefsel gekoeld wordt. In het begin voelt u even flinke kou, daarna zwakt het af. Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben als het omliggende weefsel worden de vetcellen gedurende de behandeling direct aangepakt. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.


Per zone duurt een behandeling in totaal een uur, waarbij u in de tussentijd een boek kunt lezen of muziek kunt luisteren. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste resultaat. Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de nieren en je lever, zoals ook met vet uit de voeding gebeurd. Na ongeveer 12 weken zijn alle beschadigde vetcellen door het lichaam via de urine afgevoerd en voelt u zich merkbaar strakker.Deze vetcellen komen nooit meer terug. Gemiddeld zijn slechts 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. 

Resultaat
Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op de behandelde probleemzone, zoals buik, billen, heupen en taille. Na 1 behandeling kunt u een omvangverlies meten van 2- 4 centimeter, Dat scheelt al snel een hele kledingmaat. Voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.